Huawei P8 en P8 Lite vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag is het mogelijk om Huawei’s nieuwste paradepaardje de Huawei P8 aan te schaffen. Ook het kleinere broertje de Huawei P8 Lite is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Huawei P8

De Huawei P8 is uitgerust met een Kirin 930 octa-core 64-bit processor die taken afhandelt met een kloksnelheid van 2.0GHz. In het toestel is 3GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslagruimte voor multimedia en apps. Deze smartphone beschikt over een 5.2 inch Full HD display met een hoge pixeldichtheid van 424 ppi.Huawei P8Naast Android 5.0 Lollipop draait het toestel op EMUI 3.1 de nieuwste versie van Huawei’s eigen gebruikersinterface. Middels de 13 megapixel camera, die volgens Huawei van DSLR kwaliteit is kunnen we prachtige foto’s verwachten. De Huawei P8 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België voor een vraagprijs van 500 euro.

Huawei P8 Lite

De Huawei P8 Lite is het kleinere broertje van de Huawei P8 maar stelt qua specificaties zeker niet teleur. De P8 Lite beschikt over een 5 inch display met een weergave resolutie van 1280 bij 720 pixels. In het toestel is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslagruimte voor multimedia. Verder beschikt de Huawei P8 Lite over een op 1.2GHz geklokte octa-core processor.Huawei P8 LiteDe Huawei P8 Lite heeft een prijskaartje van 250 euro meegekregen en is daarmee de helft goedkoper dan de Huawei P8. Van de week schreven we al uitgebreide berichten over de Huawei P8 en de Huawei P8 Lite.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel