Huawei P8 Lite met strak design gelekt in ‘officiële foto’s’

Huawei zal over twee weken de Huawei P8 aan gaan kondigen. Het vermoeden bestaat dat Huawei hier ook de kleinere Huawei P8 Lite aan gaat kondigen. Nu zijn er meerdere foto’s en details bekend gemaakt van het toestel.

Huawei P8 Lite

Het zal ongeveer nog twee weken duren, maar nu wordt er steeds meer bekend over wat we van Huawei kunnen verwachten. Huawei zal naar verwachting de Huawei P8 aankondigen, waarvan onlangs nog diverse aanwijzingen verschenen.

Huawei P8 Lite

Huawei zal ook de Huawei P8 Lite aan gaan kondigen, zo is het vermoeden. De Duitse website Winfuture heeft foto’s in handen gekregen die de vormgeving van de Huawei P8 Lite onthullen. We zien een strak design en het toestel zal volgens de bron voor 250 euro in de winkels komen te liggen. De Huawei P8 Lite zal voorzien zijn van een aluminium behuizing in de kleuren wit en zwart.

Huawei P8 Lite

Het Chinese TENAA, die certificeringen uitdeelt voor onder andere telefoons, heeft onlangs de specificaties ‘onthuld’. De Huawei P8 Lite is dan weliswaar een kleinere variant van de Huawei P8, toch krijgt het toestel een IPS-display van 5 inch met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Huawei P8 Lite

De Huawei P8 Lite zal aangedreven worden door een Huawei Hisilicon Kirin 1,2GHz octa-core processor. Daarbij heeft het toestel 2GB RAM-geheugen, 16GB intern geheugen, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Het toestel krijgt verder de ondersteuning voor het uitbreiden van het geheugen met een MicroSD-geheugenkaart, biedt ondersteuning voor LTE (4G) en draait op Android 5.0 Lollipop.

Huawei P8 Lite

Huawei zal vermoedelijk 15 april de Huawei P8 en de Huawei P8 Lite aankondigen in Londen. Hou DroidApp in de gaten, want wanneer Huawei de toestellen heeft aangekondigd, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel