Huawei P8: eerste foto van luxueuze smartphone opgedoken [update]

Huawei is druk bezig met de Huawei P8. De smartphone zal 15 april aangekondigd worden, maar nu is er een eerste glimp te zien van deze smartphone.

De opvolger van de Huawei Ascend P7 zit er aan te komen. De Huawei P8 zal de nieuwe naam worden van het toestel. DroidApp merkte eerder op dat Huawei afstapt van de naam “Ascend” bij hun modellen. De Huawei P8 zal de eerste smartphone zijn van de Chinese fabrikant die niet de naam “Ascend” meekrijgt.

Huawei P8

Op internet is een eerste foto opgedoken van de vermoedelijke Huawei P8. Het toestel heeft een luxueuze vormgeving en doet een beetje denken aan de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S6.

Eerder kwamen al de berichten naar buiten dat de Huawei P8 vervaardigd zou zijn uit hoogwaardige materialen. Daarbij geven de laatste berichten aan dat de Huawei P8 op zal vallen door een grote accu.

Huawei P8

Hoewel we niet goed kunnen oordelen op één foto belooft deze foto toch wel wat. We zullen moeten wachten tot 15 april, dan kondigt Huawei de nieuwe smartphone aan. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd!

Huawei P8

Update 11:43 uur: Er zijn meer foto’s toegevoegd van de vermoedelijke Huawei P8. Hierbij lijkt Huawei toch inspiratie te hebben opgedaan bij Apple met de iPhone 6. De foto’s zijn toegevoegd aan het bericht.

via Onleaks

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel