Android 11 wordt uitgerold naar Nokia 8.1 en Nokia 2.3

Voor twee toestellen van Nokia wordt door HMD Global een nieuwe update beschikbaar gesteld. De Nokia 8.1 en 2.3 krijgen de update naar Android 11 aangeboden, en dat is goed nieuws.

Nokia 8.1 en 2.3 krijgen Android 11

Twee toestellen van Nokia kunnen eindelijk de update downloaden naar Android 11. De fabrikant heeft het startschot gegeven voor de uitrol van de update voor de Nokia 8.1 en Nokia 2.3. Nokia is erg laat met de update voor de twee toestellen. De update zou eind Q4, begin Q1 al uitgerold worden naar de Nokia 8.1. Voor de 2.3 stond de update gepland voor het eerste kwartaal van 2021. Het is niet bekend wat heeft gezorgd voor de vertraging.

Nokia 8.1 achterkant

Gebruikers krijgen met Android 11 toegang tot een reeks nieuwe functies. De notificaties zijn net wat anders, hebben een nieuwe muziekspeler en je kunt chatbubbels gebruiken. Door de power-button ingedrukt te houden verschijnt er een nieuw scherm. Vanaf daar heb je toegang tot de bediening van je slimme apparaten. Verder kun je een schermopname starten en zijn de privacy-instellingen verbeterd.

Android 11 voor de Nokia 8.1 en Nokia 2.3 wordt gefaseerd uitgerold. Het lijkt erop dat Nederland nog niet direct bij de eerste lichting zit. Het kan dus enige tijd duren totdat je een melding krijgt dat je de update kunt downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel