Android 5.0 Lollipop: download de wallpapers en notificatie-geluiden

Als je ook niet kan wachten op het moment dat Android 5.0 Lollipop officieel beschikbaar is, hebben we goed nieuws! Zoals in elke nieuwe versie van Android zijn er weer een reeks nieuwe wallpapers opgedoken. Op deze manier kan je je toestel al een beetje het Lollipop-gevoel meegegeven. Om je toestel nog meer te pimpen zijn ook al de notificatie-geluiden uit Android 5.0 Lollipop te downloaden.

De achtergronden zijn afkomstig van de developer-versie van Android 5.0 Lollipop die al voor de echte liefhebbers beschikbaar is. Niet voor elk toestel is deze versie van Lollipop te downloaden, maar in ieder geval wel voor de Nexus 5. Download hier de 10 wallpapers uit Android 5.0 Lollipop.

wallpapers_lollipop

Uitgekeken op de ringtones die je nu op je toestel hebt staan? Naast de wallpapers zijn ook de notificatie-geluiden voor bijvoorbeeld je beltoon, meldingen en alarmen te downloaden. De sounds zijn net als de wallpapers afkomstig uit de developer-versie van Android 5.0 Lollipop. Download hier het ZIP-bestand met alle notificatie-geluiden uit Android 5.0 Lollipop.

Wil je weten hoelang je nog moet wachten totdat Android 5.0 Lollipop jouw toestel bereikt? Kijk dan hier voor het complete overzicht.

via

Lees ook

Reageer op dit artikel