Android 9 Pie uitrol begonnen voor Huawei P10 en Honor 8X

Huawei en Honor zijn begonnen met het verspreiden van de nieuwste Android-versie, Android 9 Pie, voor een aantal van haar toestellen. Het gaat om de P10 van Huawei en de 8X van Honor.

Uitrol Pie voor Huawei P10 en Honor 8X

Steeds meer toestellen worden door fabrikanten bijgewerkt met een nieuwe update, naar de nieuwste Android-versie; Android 9 Pie. Dat is nu ook het geval bij de Huawei P10 en de Honor 8X. Onlangs werd de update al beschikbaar gesteld voor de Huawei Mate 9.

Hoewel eergisteren de Huawei P30-serie officieel werd aangekondigd, is de Chinese fabrikant de Huawei P10 nog niet vergeten. De fabrikant stelt de update naar Android 9 Pie vanaf nu beschikbaar voor de smartphone die in 2017 werd uitgebracht met Nougat. Daarbij wordt ook de nieuwe EMUI 9 interface meegeleverd. Ditzelfde verhaal geldt voor de Huawei P10 Plus.

Huawei P10 Android 9 Pie

De eind vorig jaar geïntroduceerde Honor 8X krijgt eveneens de update naar Android 9 Pie aangeboden. Natuurlijk is hier ook de nieuwe EMUI 9 skin aan toegevoegd. De update naar Pie brengt een hoop nieuwe functies. Waaronder de verbeterde notificaties, nieuw multitaskvenster en nog veel meer.

Overigens kan het nog even duren voordat iedere gebruiker de nieuwe update aangereikt krijgt. Enkele gebruikers laten ons weten dat het helpt als je de HiCare opstart, en dan controleert op updates. Op je telefoon verschijnt een notificatie als de update binnengehaald kan worden.

Heb jij de update binnengekregen? Laat het ons zeker weten; we ontvangen graag een screenshot van je!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel