Android beveiligingsupdate mei 2018 beschikbaar met 36 patches

Op de eerste maandag van de maand geeft Google haar nieuwe Android beveiligingsupdate vrij met patches tegen kwetsbaarheden in Android. Nu is dat wederom het geval en zijn 36 patches doorgevoerd in beveiligingsupdate mei 2018.

Android beveiligingsupdate mei 2018

Google heeft de nieuwe beveiligingsupdate mei 2018 uitgebracht voor Android. Met deze security-patch zijn 36 patches toegevoegd, die kwetsbaarheden in Android oplossen. De ruim dertig patches zijn niet voor alle toestellen bedoeld, sommigen zijn specifiek voor bepaalde smartphones. De verbeteringen hebben betrekking tot verschillende kwetsbaarheden, waaronder in de WLAN/WiFi-verbinding en de update brengt een verbetering in de detectie van multitouch touchscreens.

De builds zijn door Google direct beschikbaar gesteld voor de Pixel 2 (XL), Pixel (XL), Nexus 6P, Nexus 5X en Pixel C. Andere fabrikanten kunnen er vervolgens vanaf nu mee aan de slag. We zullen dus in de komende weken de update voor verschillende toestellen gaan zien, zo is de verwachting.

Mocht je over één van de bovenstaande toestellen beschikken, dan kun je aan de slag met de Factory Images en OTA Images.

Lees ook: Opinie: Beste fabrikant, waar blijft mijn update?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel