Android N: dit is de interne codenaam bij Google

Android N heeft nog steeds geen officiële naam meegekregen. Echter is de naam van de nieuwe Android-versie nu intern opgedoken bij Google. Het lijkt in de verste verte niet op de eerder uitgelekte namen. De kans is gering dat deze naam ook daadwerkelijk Marshmallow op zal volgen.

Android N codenaam

Android N werd vorige week door Google uit de doeken gedaan. Waar de ‘N’ voor staat, is nog niet bekend. De kans is groot dat we eind mei tijdens Google I/O de definitieve naam te horen zullen krijgen. Wel is nu de interne codenaam opgedoken voor de nieuwe Android-versie. Ook zullen we van de zomer meer te horen krijgen over Android N.

New York Cheesecake

De interne codenaam voor Android N is; “New York Cheesecake”. Bij Android KitKat was de codenaam “Key Lime Pie” en bij Lollipop was het “Lemon Meringue Pie”. Voor Marshmallow werd intern de codenaam “Macadamia Nut Cookie” getoond. De codenaam voor N is te herkennen aan de afkorting NYC.

Welke naam voor Android N zie jij het liefst verschijnen? Kies je voor Nougat, Nutella of toch voor iets anders? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk ook: Showcase Android N: de 11 meest interessante verbeteringen

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel