Android Pay vanaf vandaag beschikbaar in België: dit moet je weten

Android Pay is de (mobiele) betaaldienst van Google. Vandaag heeft Google officieel laten weten dat Android Pay vanaf vandaag in België beschikbaar is. Hiermee wordt het mogelijk om in tal van winkelketens je bestellingen met je smartphone af te rekenen. België is het tiende land met Android Pay.

Android Pay België

Vanaf vandaag is Android Pay beschikbaar in België. Hiermee zijn onze zuiderburen het tiende land waar de betaaldienst gebruikt kan worden. De Belgische consument kan bij meer dan 85.000 winkellocaties met Android Pay betalen. Hieronder vallen onder andere Carrefour, McDonald’s, Media Markt, Quick en H&M.

Android Pay België

Het betalen met Android Pay is heel gemakkelijk. Je houdt je smartphone tegen de betaalterminal en vervolgens is de betaling gedaan. In de Android Pay app krijg je een overzicht van je transacties. Ook in verschillende apps kan de dienst gebruikt worden, bijvoorbeeld in Vueling, Deliveroo, Fancy, Hotel Tonight en binnenkort in Uber.

Om Android Pay te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een creditcard van BNP Paribas-Fortis, Fintro of Hello Bank. Binnenkort is Android Pay ook geschikt voor CBC.

Google Pay
Google Pay
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel