VRT Radio 1 app uitgebracht: uitgebreide Belgische radio-app

VRT Radio 1 in België heeft een eigen Android-applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Met de app kan je meer dan alleen naar Radio 1 luisteren, want voor jong en oud is de applicatie voorzien van nuttige functies.

VRT Radio 1 app

Het Belgische Radio 1 heeft een eigen Android-app uitgebracht. Vanaf nu kan je live naar verschillende VRT-radiozenders luisteren zoals Klara, Radio 2, Studio Brussel, MNM en verschillende non-stop zenders zoals Klara Continuo, MNM Hits en Ketnet Hits.

VRT Radio 1

Dankzij de playlistfunctie kan je precies zien welke artiest met welk liedje zojuist op de radio was op Radio 1 en tevens kan je direct in contact komen met de studio. Handig aan de VRT Radio 1 app is dat je het nieuws en de verkeersinformatie nog eens kunt herbeluisteren als je het gemist hebt, of nogmaals wilt horen.

De Android-app van Radio 1 heeft ondersteuning voor de Chromecast. Hierdoor kan je snel en eenvoudig de muziek casten naar de Google Chromecast of de Chromecast Audio. Muziek kan je tevens delen met je vrienden en de app geeft direct inzicht in nieuwsbulletins en krantencommentaren.

Je kunt de VRT Radio 1 app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

VRT Radio 1
VRT Radio 1
Ontwikkelaar: VRT
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel