Android Pay vervangen door Google Pay; app wordt nu geüpdatet

De betaaldienst Android Pay is niet meer. Eerder werd al bekend gemaakt dat de dienst hernoemd zou worden naar Google Pay. Nu wordt de app onder handen genomen met wijzigingen voor de verandering naar Google Pay.

Android Pay wordt Google Pay

De naam Android Pay is nu vervangen door Google Pay. De wijziging werd in januari aangekondigd door het bedrijf. Het combineert Android Pay met Google Wallet, beide betaaldiensten van Google. Alle informatie wordt gebundeld van je Google-account in één overzicht.

Google Pay

Nu de website en de app aangepakt worden is Android Pay definitief verleden tijd. Daarbij is de Google Pay app uitgebreid met een aantal extra’s. Het geeft je direct toegang tot je betaalkaarten en cadeaukaarten, bijvoorbeeld cadeaubonnen die je krijgt bij je verjaardag. In verschillende steden zoals Londen en Kiev kun je met Google Pay in het openbaar vervoer betalen, ook daar kan ook de app mee helpen.

Helaas voor ons in Nederland is de betaaldienst nog altijd niet beschikbaar in Nederland. Onze zuiderburen kunnen wel aan de slag, want Google Pay is in België wel beschikbaar.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel