Android Wear krijgt spoedig grote update

Android Wear krijgt binnenkort een grote update. Verbeterde gebruiksvriendelijkheid en WiFi-ondersteuning worden toegevoegd. 

We kunnen binnenkort een vrij grote update verwachten voor Android Wear. Wearables zullen met de nieuwe update voorzien worden van WiFi-ondersteuning. Veel smartwatches zijn al uitgerust met de ondersteuning, maar met de update moet het daadwerkelijk geactiveerd worden.

Weatherpro Android Wear

De ondersteuning voor WiFi met ervoor zorgen dat wanneer het Bluetooth-signaal verloren is er gewoon meldingen binnenkomen op de smartwatch.

Google zal gesture control toevoegen aan Android Wear. Dit houdt in dat je middels bewegingen door je meldingen en kaarten kunt vegen. Je hoeft hiervoor dan niet meer het scherm van de wearable aan te raken, zo meldt The Verge.

LG G Watch R

Een andere verbetering die in Android Wear doorgevoerd zal worden is de gebruiksvriendelijkheid. De update zal er voor zorgen dat je minder stappen hoeft te doorlopen om een bepaalde app op het horloge te vinden.

Wanneer we de update voor Android Wear kunnen verwachten is nog niet bekend, maar dit zal niet al te lang meer op zich laten wachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel