Animal Crossing: Pocket Camp update brengt tuinen en screenshot-functie

Nintendo heeft de eerste grotere update uitgebracht voor de game Animal Crossing: Pocket Camp. De update brengt een nieuwe tuinen-wereld en een screenshot-functie.

Animal Crossing: tuinen en screenshot-functie

In de Google Play Store wordt een update uitgerold voor Animal Crossing: Pocket Camp. De game, die alleen al voor Android meer dan 10 miljoen keer gedownload is, krijgt met de update enkele nieuwe features. In de tuin, links van de camping kun je bloemen planten, die je vervolgens kunt inwisselen voor verschillende beloningen.

Daarbij is het ook mogelijk om in de tuin van je vrienden te helpen en zo beloningen te verdienen. Je kunt bij ‘Sternis’ je bloemzaden kopen en met meststof kun je de groei van planten versnellen.

Animal Crossing Pocket Camp Garden

Screenshot-functie

Een andere nieuwe feature in de game is de Screenshot Mode. Hiermee kun je snel en nauwkeurig een gedeelte selecteren en deze naar je vrienden versturen. Je kunt bijvoorbeeld een schermafbeelding maken van je eigen camper, direct in de app.

Update downloaden

De update wordt gefaseerd uitgerold, zo lijkt het. Het kan dus even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Je kunt de game downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Animal Crossing: Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket Camp
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel