Al 5 miljoen downloads in Play Store voor Animal Crossing: Pocket Camp

De vierde game van Nintendo voor Android doet het goed. De game Animal Crossing: Pocket Camp is in enkele dagen tijd al miljoenen keren gedownload. Het spel bevat veel elementen uit andere versies van Animal Crossing die we eerder op andere platformen zagen.

5 miljoen downloads voor Animal Crossing

Dinsdag bracht Nintendo haar vierde game uit voor de mobiele platformen. De game Animal Crossing: Pocket Camp werd toen eindelijk uitgebracht, nadat begin 2016 de eerste berichten al rondgingen over het uitbrengen van dit spel voor de smartphone. Het avontuurlijke spel heeft dezelfde insteek als andere edities van Animal Crossing. Het spel was enkele jaren geleden erg populair op de Nintendo 64, GameCube en Nintendo DS.

Animal Crossing Pocket Camp

Met je eigen samengestelde karakter woon je in je eigen camper in een klein dorpje. Dankzij de sociale insteek kun je ook op bezoek gaan bij je vrienden door in je camper te stappen. Schudden aan bomen en taken uitvoeren laten je Bells verdienen en het is goed te zien dat je totaal geen in-app aankopen hoeft te doen om je in het spel te vermaken.

Inmiddels staat de teller in de Google Play Store op meer dan 5 miljoen. In één week tijd wist Nintendo met de Android-versie van Super Mario Run 10 miljoen downloads te behalen. Animal Crossing: Pocket Camp lijkt nu ook dit succes te volgen. Heb jij het spel al gedownload?

Animal Crossing: Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket Camp
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel