Nintendo: Animal Crossing voor Android uitgesteld

Nintendo is bezig met het uitbrengen van verschillende games naar de mobiele platformen. Komende week kunnen we Fire Emblem verwachten voor Android en eerder werd Miitomo al uitgebracht. Ook Animal Crossing zou naar Android komen, maar nu is bekend dat deze game later dan gepland zal verschijnen.

Animal Crossing later naar Android

Nintendo bracht eerder het nieuws naar buiten dat de Android-versie van Animal Crossing eind 2016/eerste kwartaal 2017 uitgebracht zou worden. Echter wordt nu duidelijk dat dit niet gehaald zal worden en de releasedatum van het spel is uitgesteld. Animal Crossing was eerder op de Nintendo DS een erg populair spel onder de gamers. Super Mario Run kunnen we in maart verwachten op Android en deze week verschijnt Fire Emblem Heroes.

In Animal Crossing ben je burgemeester van een stad, verzamel je dingen, voer je klusjes uit en vermaak je je met verschillende bezigheden. Ook was het mogelijk de dorpen van je vrienden te bezoeken en paste de game zich aan, aan de tijd en het seizoen.

Uitgesteld

Animal Crossing zal echter pas later naar Android en iOS komen. Een duidelijke indicatie geeft Nintendo niet. Het bedrijf laat weten pas in het volgende boekjaar de game uit te brengen. Dit betekent dat het spel zal verschijnen tussen april 2017 en maart 2018. Dit is een breed begrip en meer informatie is er helaas niet. Zit jij met smart te wachten op Animal Crossing voor op de tablet of smartphone?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel