Super Mario Run game komt in maart naar Android

De beroemde Mario zal binnenkort ook op Android smartphones te vinden zijn. Nintendo heeft bekend gemaakt dat de game Super Mario Run in maart van dit jaar naar het Android platform komt. Eerder kregen iOS gebruikers al toegang tot de game.

Super Mario Run in maart

Bij de nieuwe Super Mario game is het de bedoeling dat je op je scherm tikt om Mario te laten springen. Hierbij moet je objecten ontwijken en proberen Bowser te verslaan zodat je prinses Peach kunt bevrijden. Het avontuur speelt zich af in het herkenbare Mario landschap.

Super Mario Run Android

Nintendo heeft in totaal zes werelden gemaakt met in totaal 24 levels. Wel is te lezen dat om alle zes de werelden te kunnen spelen een aankoop gedaan moet worden. Ook is er een toad-race in de Mario Run game, deze minigame laat je racen tegen vrienden of onbekenden. Wel dien je racetickets te verdienen in andere levels.

Met Super Mario Run kun je zelf je Mario koninkrijk bouwen en is er keuze uit 100 verschillende voorwerpen. De game wordt in maart verwacht, zo meldt Nintendo, maar je kunt je nu alvast registreren in de Google Play Store. Wanneer je jezelf registreert krijg je automatisch een notificatie op de dag van release.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel