Nintendo Super Mario Run game voor Android beschikbaar in Play Store voor pre-order

Nintendo bracht deze maand voor Apple iOS de game Super Mario Run uit. Android-gebruikers moeten nog wat langer wachten, maar de release van de game is vandaag een stukje dichterbij gekomen. Nu is de Mario-game beschikbaar voor pre-order in de Play Store.

Super Mario Run

Super Mario Run is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Nintendo, de ontwikkelaar van het spel, bracht medio december de game uit voor de iPhone en binnenkort moet het spel voor Android te downloaden zijn.

Het spel kan gespeeld worden met één hand. Mario rent automatisch door de verschillende levels heen en ondertussen moet je hindernissen en vijanden ontwijken. De reactie van Mario is afhankelijk van de tijd en de reactie op het scherm. Hoe meer munten je tijdens de ‘run’ hebt verzameld, hoe hoger je score.

Super Mario RunToad

Er zijn in Super Mario Run zes werelden en in totaal 24 levels. Een aantal van de werelden is gratis, andere worden ontgrendeld na een in-app aankoop. Ook kan je je vrienden uitdagen in een Toad-race en je kunt en eigen koninkrijk bouwen. Hier kan je gebouwen plaatsen en je voorwerpen vinden die je tijdens je races hebt verzameld.

Super Mario Run

Internetverbinding en kosten

Voor Super Mario Run is een actieve internetverbinding noodzakelijk. Eerder werd duidelijk dat deze keuze bewust is gemaakt door Nintendo. De kans op piraterij van de game zou hiermee tot een minimum gereduceerd worden. Het spel is gratis te spelen, maar na drie levels dient er tien euro neergelegd te worden om alle levels en werelden verder te ontgrendelen.

Pre-order in Play Store

Hoewel Super Mario Run door Nintendo in de Play Store geplaatst is, is het spel nog niet te downloaden op je tablet of smartphone. Wel kan een pre-order plaatsen voor het spel, ofwel je vooraf registreren. Wanneer je dit doet krijg je een notificatie zodra het spel te downloaden is.

Super Mario Run
Super Mario Run
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel