Nintendo kondigt Fire Emblem Heroes aan voor Android

Nintendo bracht vandaag het nieuws naar buiten dat in maart Super Mario Run voor Android uitgebracht zal worden. Nu heeft het merk nog meer nieuws naar buiten gebracht; de mobiele versie van Fire Emblem Heroes is aangekondigd en komt naar Android.

Fire Emblem Heroes voor Android

Een nieuwe game wordt uitgebracht voor Android; het gaat om het spel Fire Emblem Heroes. Het nieuws is door Nintendo naar buiten gebracht. Vandaag werd bekend dat de Android-versie van Super Mario Run in maart definitief zal verschijnen. De iOS-versie van Mario kwam in december al uit. Fire Emblem Heroes is de derde applicatie van het bedrijf; de eerste game was Miitomo.

Fire Emblem Heroes

In Fire Emblem Heroes bestuur je een personage die we kennen uit eerdere games uit de reeks. Het is een strategisch spel waarbij je je vijanden moet verslaan in turn-based gevechten. Ieder karakter in het spel heeft een andere strategie qua aanvallen en hierdoor is het belangrijk je aandacht erbij te houden. Het spel speelt zich af in een fantasiewereld in rasterweergave, waarbij je met je vingers de karakters kunt verplaatsen over het spelbord.

Naarmate je verder bent in het spel ontmoet je nieuwe bondgenoten die je op een tactische manier weer in kunt zetten. In het spel kan je niet alleen op avontuur gaan. Je kunt ook kiezen uit de Training Tower, Hero Battles en meer. Meer uitleg over de gameplay vind je hier en in onderstaande video krijg je een indruk van het spel.

Volgens Nintendo wordt vastgehouden aan de eerdere versies die uitgebracht werden voor de Nintendo-spelapparaten. Wel zal uiteraard de bediening aangepast zijn voor de mobiele telefoon of tablet. Volgens de ontwikkelaar komt het spel op 2 februari uit in de Play Store en voor iOS. Het spel zal gratis zijn, maar om nog meer uit het spel te halen zullen er in-app aankopen aanwezig zijn. Via onderstaande button kan je alvast een pre-order plaatsen. Zodra de game dan beschikbaar is, krijg je hiervan een notificatie.

Fire Emblem Heroes
Fire Emblem Heroes
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel