Anonieme ‘pest-app’ Secret stopt (update: niet meer in Play Store)

De anonieme chat-app Secret stopt na een jaar. Bronnen melden dat het al langere tijd niet goed gaat met de Secret-app. Secret werd vooral gezien als een applicatie waar je anoniem kon pesten.

Secret

De anonieme berichten-app Secret sluit na iets meer dan een jaar de deuren. Over de gehele wereld was de applicatie berucht omdat een grote groep mensen gepest werden via de applicatie Secret. Oprichter David Byttow laat weten dat dinsdag de medewerkers van Secret zijn geïnformeerd over het stopzetten van de dienst. Verder commentaar wil Byttow niet loslaten over het stoppen met de app Secret.

secret

Er is inmiddels ook gestart met het proces waarin de uitgifte van ontslagvergoedingen wordt geregeld. In januari van dit jaar begonnen scholen de noodklok te luiden, omdat Secret voornamelijk gebruikt zou worden om te pesten. De applicatie is door miljoenen mensen over de hele wereld in gebruik.

Secret kan tot nu toe nog wel gedownload worden uit de Play Store. Het vermoeden bestaat dat Secret vandaag of morgen al offline gehaald zou worden.

Update 30-04-2015 07:16: de app secret is vanaf nu niet meer te downloaden uit de Play Store

via Techcrunch

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel