Apex Launcher zoekt beta-testers voor nieuwe functionaliteiten

Apex Launcher kondigde vorige maand haar comeback aan en beloofde met meer functies te komen. Na een laatste update in 2015 bleef het twee jaar stil uit het ontwikkelteam, nu kun je helpen de Launcher te testen door deel te nemen aan het beta programma.

Apex Launcher zoekt testers

Iedereen die in het verleden de launcher met veel plezier heeft gebruikt is welkom om de nieuwe versie te testen. Ook input van nieuwe gebruikers is gewenst in de open beta test. Apex Launcher stond erom bekend dat deze op veel verschillende manieren ingericht kon worden. Denk bijvoorbeeld aan icoontjes, kleuren en drawer instellingen.

apex launcher 3.0

Zoals bij iedere beta versie zijn er bugs te verwachten, door deze aan de ontwikkelaars te rapporteren kun je helpen de launcher beter te maken. Wil je liever de stabiele versie van Apex Launcher gebruiken dan kun je de laatste versie downloaden uit de Play Store en wachten op een nieuwe stabiele release.

Wil je je aanmelden bij het beta programma, meld je dan aan bij de Google+ Community en meld je aan als tester in de Play Store. Vervolgens kun je de beta versie via de Play Store downloaden en gebruiken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel