Zes Google-apps vanaf nu beschikbaar als bètaversie

Het is vanaf nu bij meer Google-apps mogelijk om deel te nemen aan het bètaprogramma. Het gaat om Android-apps waarmee je als eerste toegang krijgt tot nieuwe functies. Onder andere de Klok-app biedt vanaf nu deze mogelijkheid.

Meer Android testversies

Er zijn meer applicaties van Google waarvoor het bedrijf nu een bètaprogramma openstelt. Dit betekent dat gebruikers kunnen aanmelden voor nieuwe testversies die uitgerold worden. Zoals de naam al aangeeft gaat het om applicaties die eerst getest worden, waarbij feedback verzameld wordt en vervolgens deze bugvrij in de Google Play Store wordt gezet. Het kan met nieuwe versies zijn dat je al toegang hebt tot nieuwe functies, maar het kan ook zijn dat de desbetreffende app nog niet vrij is van bugs.

Google Klok app

In totaal gaat het om zes applicaties die nu een bètaprogramma hebben. Je dient voor iedere app afzonderlijk je aan te melden voor het testprogramma, indien je hieraan deel wilt nemen. We hebben de desbetreffende apps op een rijtje gezet, waarbij je direct ook doorgestuurd kunt worden naar de pagina van het bètaprogramma.

Lees ook

Reageer op dit artikel