Albert Heijn voorziet Appie-app van ‘Spaarverzoek’: samen zegels delen

Een veelgevraagde functie is toegevoegd aan de Appie app van Albert Heijn. Met een vorige update werd het al mogelijk om digitaal zegels te sparen, nu kun je ze ook met anderen delen.

Spaarzegels delen

Sinds augustus is het mogelijk om via de Appie app van Albert Heijn te sparen voor servieszegels. Het sparen van spaarzegels gaat heel makkelijk en automatisch, wanneer je via de applicatie hebt aangegeven dat je wilt meedoen aan de spaaractie. Al snel kwam de wens van veel gebruikers om zegels voor anderen te sparen, te delen of te ruilen. Naar dat verzoek heeft Albert Heijn geluisterd.

Zegels delen Appie App

Met de laatste update voor de Appie app heb je de mogelijkheid om digitale zegels aan je vrienden en familie te vragen. Hiervoor heeft Albert Heijn de functie ‘Spaarverzoek’ gemaakt in de app. Wanneer je in de Albert Heijn app de spaarkaart voor je hebt, vind je daaronder de optie om anderen te vragen voor zegels. Handig als je nog een paar zegels tekort komt. Vervolgens deel je de persoonlijke link met diegene, die vervolgens zegels kan delen met jou.

De update is vanaf nu beschikbaar en te downloaden uit de Google Play Store.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel