Albert Heijn laat je zegels sparen via de Appie app: zo werkt het

Albert Heijn begint vanaf vandaag met een spaaractie waarbij klanten digitaal zegeltjes kunnen sparen via de AH app, voorheen Appie. Het plakken van losse zegels op een spaarkaart is daarmee verleden tijd.

Zegels sparen in Appie app

In plaats van losse zegels te sparen op een spaarkaart, kun je vanaf nu Albert Heijn zegels sparen via de app van Albert Heijn. De AH app, voorheen ook bekend als Appie app, biedt deze mogelijkheid vanaf vandaag aan. Op verzoek van een grote groep klanten, wordt het sparen van zegels vanaf nu mogelijk via de app met als eerst het sparen voor kristalglas glazen van Villeroy & Boch.

AH app sparen zegels

In de Appie app vind je je digitale spaarkaart door op het startscherm wat naar beneden te scrollen. Eerst klik je op de banner voor digitaal sparen, waarna je de voorwaarden kunt accepteren en kunt meedoen. Vervolgens worden de zegeltjes automatisch op je digitale spaarkaart geplakt. Begin je met sparen via de app, dan krijg je vijf spaarzegels cadeau van de supermarkt. Je dient ook ingelogd te zijn met je Albert Heijn-account; omdat je je punten spaart met je persoonlijke bonuskaart, of bij online aankopen.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een kristalzegel. Met een volle spaarkaart en een paar euro bijbetaling kun je kiezen uit een set glazen, een wijnkoeler, longdrinkglas of iets anders uit de collectie.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel