Apple’s ‘Move to iOS’ app laat je overstappen van Android naar iPhone

Bezitters die overstappen van een Android-smartphone naar een Apple iPhone kunnen vanaf nu een applicatie downloaden uit de Play Store. Apple heeft de ‘Move to iOS’ applicatie uitgebracht voor Android, waarmee je al je bestanden kunt overzetten van Android naar de iPhone.

Move to iOS

We schatten de kans klein, maar mocht je uitgekeken zijn op Android en overgaan naar een Apple iPhone, dan is vanaf vandaag de app ‘Switch from Android to iOS’ te downloaden uit de Play Store. Met deze applicatie kunnen gebruikers de gegevens van hun Android-smartphone overzetten naar de iPhone van Apple. De applicatie werd samen met ‘Move to iOS‘ in juni van dit jaar al aangekondigd.

Android Move to iOS

Voor Apple iOS is er de app ‘Move from Android’, waarbij gebruikers gerelateerde applicaties kunnen vinden, die zij op hun Android-smartphone geïnstalleerd hadden. Naast deze gegevens worden ook de contactpersonen, de SMS-berichten, agenda-items, e-mailberichten, foto’s en video’s meegenomen naar je Apple-apparaat.

Move to iOS

De ‘Move to iOS’ app is tegelijk uitgebracht met de uitrol van Apple iOS 9. Je kunt de applicatie via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook:

Stap over op iOS
Stap over op iOS
Ontwikkelaar: Apple
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel