Apple Music uitgebracht voor Android, eerste 3 maanden gratis

In de Google Play Store is de muziek-app van Apple uitgebracht: Apple Music. Apple Music was eerder al onder een kleine groep gebruikers beschikbaar als test, en nu dus voor iedereen beschikbaar. De eerste drie maanden kan je gratis gebruik maken van de Android-app van Apple Music.

Apple Music voor Android

Apple Music is zojuist uitgebracht voor Android. De muziekdienst van Apple kon eerder al getest worden door een kleine groep gebruikers, waarover we schreven in de Apple Music preview. Bij het opstarten van de applicatie wordt duidelijk dat je de eerste drie maanden gratis gebruik kunt maken van Apple Music, daarna betaal je 9,99 euro per maand. Je abonnement wordt gekoppeld aan je Apple ID.

In de Apple Music app voor Android kan je verschillende afspeellijsten vinden met muziek. Ook de albums en tracks van je favoriete artiesten zijn beschikbaar in de applicatie van Apple Music. In totaal zijn er meer dan 30 miljoen songs te beluisteren. Ook zal Apple Music gepersonaliseerde suggesties doen voor muziek. Tijdens onze test hebben we ondervonden dat niet elke optie in de app even goed werkt, waaronder de radio-functie.

Aangeschafte muziek die je via Apple hebt gekocht, kan je natuurlijk ook beluisteren in de applicatie van Apple Music. Via onderstaande button kan je de app gratis downloaden uit de Google Play Store.

Apple Music
Apple Music
Ontwikkelaar: Apple
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel