Stick with Android: een app met een knipoog naar Apple

Apple lanceerde deze week de app ‘Move to iOS’. Met deze applicatie konden Android-gebruikers gemakkelijk hun bestanden en gegevens overzetten naar een iPhone. Deze applicatie viel bij Android-fans niet echt in goede aarde en dus is er nu de app ‘Stick with Android’.

Stick with Android

Met Stick with Android wil de maker van de app een iconische tegenhanger neerzetten van Apple’s Move to iOS app. De applicatie maakt het mogelijk om alle content die je nu op je Android-apparaat hebt staan, lekker daar ook te houden. Ideaal als je geen behoefte hebt om over te stappen naar een ander besturingssysteem.

Stick with Android

Stick with Android geeft je de mogelijkheid om te laten merken hoe blij je wel niet bent met Android. Je kunt zo vaak als je zelf wilt op de knop drukken. Opvallend is dat de applicatie talloze 5-sterren waarderingen krijgt, in tegenstelling tot ‘Move to iOS’. De applicatie is hierdoor ook meer een app met een knipoog naar Apple.

Stick with Android

Ook enthousiast over Android? Download dan Stick with Android via onderstaande button uit de Play Store. De applicatie is gratis en heeft geen rechten nodig.

Stick with Android
Stick with Android
Ontwikkelaar: jonatthias
Prijs: Gratis

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel