Archos presenteert Diamond- en Sense-serie; randloos scherm en meer

De Franse fabrikant Archos heeft een reeks nieuwe smartphones aangekondigd. Het merk komt met nieuwe toestellen Diamond Alpha, Diamond Gamma, Sense 55S en Sense 50X met robuuste behuizing. We zetten de details op een rij.

Archos Diamond en Sense

Archos heeft de Diamond-serie uitgebreid met twee nieuwe toestellen. We kunnen volgende maand de Archos Diamond Alpha en Diamond Gamma verwachten. De smartphones worden geplaatst in het mid-end segment en draaien op Android 7.0 Nougat, behalve de Alpha, die is voorzien van Marshmallow.

Archos Diamond Alpha

Diamond Alpha

De Diamond Alpha is een metalen toestel met een 5,2 inch 2.5D Full-HD beeldscherm. Daarbij heeft de smartphone een Snapdragon 652 octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte. De telefoon is verder voorzien van een 13 megapixel dual-camera met Sony-sensor en 16 megapixel front-camera. Daarnaast heeft Archos de telefoon voorzien van een 4K videocamera. De Archos Diamond Alpha komt in juli op de markt voor 399,99 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Archos Diamond Gamma

Diamond Gamma

De Archos Diamond Gamma is voorzien van een metalen design met een dikte van minder dan 8 millimeter. Daarbij heeft de smartphone een 64-bit octa-core processor van Qualcomm, 3GB RAM-geheugen, een 13 megapixel camera met sensor van Samsung, een 5 megapixel front-camera en een 3000 mAh accu. De Diamond Gamma heeft een 5,5 inch HD-display en verschillende andere extra’s. In juli ligt de Gamma in de winkel voor 199,99 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Archos Sense 55S

 

Archos Sense 55S

Er is ook nog de Archos Sense-serie; bestaande uit twee toestellen. Als eerst is er de opvallende Archos Sense 55S met een vrijwel randloos scherm. Wel zien we duidelijke randen aan de onderkant, maar verder zijn de randen erg dun. Er is een 5,5 inch Full-HD display (beeld-behuizing ratio is 78 procent), 16GB geheugen, 2GB RAM en een 3000 mAh accu. Archos heeft de Sense 55S ook voorzien van een 8 megapixel dual-camera, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en Android Nougat.

De Archos Sense 55S is ook vanaf juli 2017 te vinden in de winkels, voor 199,99 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Archos Sense 50X

Archos Sense 50X

Dan is er nog de Archos Sense 50X met een robuuste behuizing. De smartphone heeft een IP68-certificering met een 5,0 inch Full-HD display, een MediaTek 1.5 GHz quad-core processor, 3GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. De smartphone heeft een riante 3500 mAh accu en Android Nougat. Ook dit toestel ligt vanaf juli in de winkels voor 249,99 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

We zijn benieuwd of de Archos-toestellen ook echt daadwerkelijk uitgebracht worden in ons land. In het verleden kwam de Franse fabrikant met regelmaat met interessante aankondigingen, maar zagen we de toestellen nooit in ons land. Waaronder de Graphite smartphones, die we toch al hadden verwacht.

Lees ook

Reageer op dit artikel