Sony geeft opnieuw €100 cashback op Xperia X Compact: toestel nu voor minder dan 300 euro

Sony heeft opnieuw een cashback-actie opgezet. De handzame Sony Xperia X Compact is tijdelijk met 100 euro cashback aan te schaffen. Dit betekent dat je de prima presterende smartphone al voor minder dan 300 euro in huis hebt. DroidApp heeft eerder een uitgebreide review al gepubliceerd van het toestel.

Xperia X Compact cashback

De Sony Xperia X Compact cashback-actie is er weer. In november vorig jaar werd het toestel al gepromoot met extra korting en nu kun je het toestel nog voordeliger aanschaffen. Zoals de naam van het toestel al aangeeft, is de Sony Xperia X Compact een handzame smartphone maar toch van prima specificaties voorzien. Zo is er een 4,6 inch HD-display, een Snapdragon 650 hexa-core processor en is er een 23 megapixel camera vol mogelijkheden.

Het toestel is daarbij inmiddels voorzien van Android 7.0 Nougat, heeft een 2700 mAh accu, 3GB RAM en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Aan de zijkant van de smartphone bevindt zich de vingerafdrukscanner. We bespraken het toestel eerder al in een de uitgebreide Sony Xperia X Compact review.

Sony Xperia X Compact cashback

Goed om te weten

Om aanspraak te maken op de 100 euro cashback, moet je het toestel binnen de actieperiode aanschaffen. Deze periode ligt tussen 1 juni 2017 tot en met 2 juli 2017. Daarbij dient het toestel over een Nederlands IMEI nummer te beschikken en je je toestel voor 16 juli registreert via de promotie-website van Sony. Het geld ontvang je binnen vier weken na controle op je rekening. De cashback geldt zowel voor losse verkoop als in combinatie met een abonnement.

Wanneer je het toestel bij de deelnemende winkels aanschaft, kun je aanspraak maken op de 100 euro cashback. De Sony Xperia X Compact kun je hierdoor inclusief korting al voor minder dan 300 euro in huis hebben. Je vindt het toestel met cashback bij Coolblue, Mobiel, Belsimpel, Bol.com en GSMwijzer. Alle details met actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de Xperia X Compact pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel