Sony Xperia XZ Premium aangekomen in Nederland: dit moet je weten

Sony heeft haar vlaggenschip voor dit jaar uitgebracht in Nederland. De Sony Xperia XZ Premium is een uitgebreide smartphone met onder andere de mogelijkheid om te filmen in slow-motion met 960 frames per seconde en een 4K-display. Het toestel is al in de prijzen gevallen.

Sony Xperia XZ Premium in Nederland

De smartphonemarkt is uitgebreid met een nieuw toestel, en wel van de Japanse fabrikant Sony. Vanaf vandaag is namelijk de Sony Xperia XZ Premium verkrijgbaar in Nederland. Begin mei werd de pre-order gestart en de aankondiging vond plaats in februari van dit jaar. Het toestel wist zelfs de award voor ‘beste nieuwe smartphone van 2017’ binnen te slepen.

Sony heeft de Xperia XZ Premium voorzien van een metaal-glazen behuizing met een 5,5 inch 4K display aan de voorzijde. Daarbij bevindt zich een vingerafdrukscanner aan de zijkant, is er een Snapdragon 835 octa-core processor en een 3300 mAh accu. Verder heeft de telefoon 64GB opslagruimte, 4GB RAM-geheugen en een 13 megapixel front-camera.

De camera aan de achterkant van de Sony Xperia XZ Premium is bijzonder. De 19 megapixel tellende camera laat je namelijk niet alleen de beste foto’s schieten met verschillende opties zoals Motion Eye, Hybrid Autofocus en Predictive Capture, maar ook de mooiste video’s maken. Je kunt bijvoorbeeld slow-motion video’s maken met 960 frames per seconde.

Zoals gezegd is de Sony Xperia XZ Premium vanaf vandaag verkrijgbaar, de Sony Xperia XZs werd in april al uitgebracht. Alle details, specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Sony Xperia XZ Premium smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel