Sony Xperia XZ Premium pre-order gestart met gratis headset

Sony heeft de pre-order voor de Sony Xperia XZ Premium geopend. Hierbij kun je voordat het toestel officieel verkrijgbaar is alvast bestellen en heb je hem als één van de eerste in bezit te hebben. Wanneer je het nieuwe high-end toestel pre-ordert krijg je erbij ook een gratis headset.

Sony Xperia XZ Premium pre-order

We kunnen een nieuw toestel van de Japanse fabrikant Sony verwachten. Binnenkort wordt de Sony Xperia XZ Premium uitgebracht in ons land. Dit toestel werd in februari aangekondigd en beschikt over uitgebreide mogelijkheden. Zo is er een 5,5 inch 4K-display, is er een vingerafdrukscanner aan de zijkant, een Snapdragon 835 processor, 64GB opslagruimte en Android 7.1 Nougat.

De camera bij de Sony Xperia XZ Premium telt 19 megapixel en laat je filmen in 4K, maar ook in slow-motion. Net als bij de Sony Xperia XZs kun je slow-motion filmpjes maken met 960 frames per seconde. Daarbij zijn er tal van technische snufjes die alles uit de camera halen. Aan de voorzijde is er een 13 megapixel front-camera en tot slot is er een 3300 mAh accu.

Gratis headphone

Wanneer je in de periode van 1 mei tot en met 4 juni 2017 een pre-order plaatst voor de Sony Xperia XZ Premium krijg je een gratis Hi-Res Audio Headphone; de Sony MDR-100ABN. Deze heeft een waarde van 300 euro en beschikt over verschillende toffe features zoals NFC One-Touch, Wireless Noise Cancelling en LDAC.

Je kunt een pre-order plaatsen voor het toestel bij de deelnemende partijen. Je pre-order kun je vervolgens verzilveren via deze link van Sony. Je kunt het toestel pre-orderen bij onder meer Mobiel, Belsimpel en Coolblue. Het toestel wordt begin tweede week juni verwacht.

Alle details met prijzen, specificaties en meer vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel