‘Asus komt mogelijk met nieuw Nexus-apparaat’

Asus was verantwoordelijk voor de Google Nexus 7 tablet uit 2012 en 2013. In een interview laat de CEO doorschemeren dat de fabrikant wederom aan een nieuw Nexus-apparaat mag werken. Google zou Asus benaderd hebben om te werken aan een nieuwe Nexus.

Asus Nexus

Jonney Shih, CEO van Asus, heeft in een interview met Trusted Reviews laten doorschemeren dat de fabrikant werkt aan een nieuw Nexus-apparaat. De vraag in het interview was of Asus ooit nog een Google Nexus apparaat zal gaan ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag was ‘wie weet’. Hiermee is het niet gezegd dat er daadwerkelijk wel of geen nieuw Nexus-apparaat van Asus zal komen, maar de kans is zeker aanwezig.

Nexus tablet header

Asus was eerder al verantwoordelijk voor de Nexus 7 (2012) en Nexus 7 (2013). Beide tablets werden aangekondigd in de zomer. Het is goed mogelijk dat er een nieuwe tablet van Asus voor de Nexus-serie in de pijplijn zit, die medio 2016 aangekondigd zou kunnen worden. Shih benadrukte in het interview dat de samenwerking met Google tot dusver succesvol verloopt. Wel moeten voor het volgende apparaat nog een hoop dingen uitgewerkt en onderzocht worden. De reden hiervan is dat tablets niet meer zo makkelijk verkopen. Er moet meer gekeken worden naar de werkelijke behoeften van de gebruikers, zo laat Shih weten.

bron Trusted Reviews
via Smartdroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel