Nexus 7 (2013) krijgt update naar Android 6.0 Marshmallow

De door Asus uitgebrachte Nexus 7 tablet krijgt de update naar Android 6.0 Marshmallow. Het gaat om het model die in 2013 werd uitgebracht. De Nexus 7 (2012) zal naar alle zekerheid niet de update krijgen naar de nieuwste Android-versie.

Nexus 7 (2013)

Android 6.0 Marshmallow werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de ontwikkelaars-conferentie Google I/O. Morgen zullen we ongetwijfeld nog meer te weten komen over Marshmallow, want dan vind het Google event plaats. Artem Russakovskii, bekend van de doorgaans goed geïnformeerde website Androidpolice, meldt dat de twee jaar oude Nexus 7 de update zeker krijgt naar Android 6.0 Marshmallow. Volgens de laatste berichten zou dit gebeuren op 5 oktober.

De oudere versie van de Nexus 7 tablet, die uit 2012, zal niet de update krijgen naar Marshmallow. Nieuwere Nexus-apparaten zoals de Nexus 5, Nexus 6 en Nexus 9 zullen sowieso wel de update binnenkrijgen. Net als de Nexus Player. Bezitters van de Nexus 4 zullen volgens de bron helaas ook niet de update krijgen naar Android 6.0.

Wanneer er meer bekend is over de update voor de Nexus 7 (2013) en andere apparaten, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

via SmartDroid

Lees ook

Reageer op dit artikel