Asus ZenWatch 2 volgende maand naar Nederland voor 169 euro

Asus heeft tijdens de IFA bekend gemaakt dat het de ZenWatch 2 gaat uitbrengen in Nederland en België. De ZenWatch 2 is de tweede generatie smartwatch met Android Wear. De Asus ZenWatch 2 ligt vanaf volgende maand voor 169 euro in de winkels.

Asus ZenWatch 2

De Asus ZenWatch 2 is vanaf oktober ook in de Benelux verkrijgbaar. De smartwatch van Asus met Android Wear zal vanaf volgende maand te koop zijn voor 169 euro. De ZenWatch 2 is voorzien van een blauwe lederen band maar bezitters van de Asus ZenWatch 2 kunnen kiezen uit verschillende bandjes en watch faces. Op deze manier kan je de smartwatch volledig personaliseren.

Asus ZenWatch 2

Asus zal later dit jaar met een kleinere variant van de ZenWatch 2 komen, die eveneens 169 euro zal gaan kosten. Volgens Asus is de ZenWatch 2 een stijlvolle en elegante verschijning, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en oog voor detail heeft.

De Asus ZenWatch 2 heeft een speciale magnetische oplader. Daardoor moet het mogelijk zijn om in een half uur de 400mAh accu van het horloge voor 50 procent op te laden. Verder is er een Snapdragon 400 processor te vinden en 4GB aan intern geheugen.

Er is voor gekozen om de Asus ZenWatch 2 niet bij elke winkel in de etalage te leggen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel