Asus ZenFone 4 Max krijgt Android 8.1 Oreo; Huawei P10 en P8 Lite (2017) patch van september

Voor verschillende smartphones zijn weer verschillende updates beschikbaar gesteld door de fabrikanten. Het gaat om een grotere Android 8.1 Oreo update voor de Asus ZenFone 4 Max en beveiligingsupdate september voor de Huawei P8 Lite (2017) en Huawei P10. We zetten de details op een rij.

Asus ZenFone 4 Max: Android 8.1 Oreo

Goed nieuws voor de bezitters van de Asus ZenFone 4 Max. De smartphone wordt vanaf nu voorzien van een update naar Android 8.1 Oreo, zo meldt DroidApp-lezer Rob ons. De fabrikant bracht eerder voor andere toestellen uit de ZenFone 4-serie al de update naar Android 8.0 Oreo uit. Dat de update naar Android 8.1 nu klaarstaat is goed nieuws, zeker voor een niet al te grote fabrikant op het gebied van smartphones.

De Asus wordt samen met de update naar Android 8.1 Oreo voorzien van beveiligingsupdate september 2018, welke vorige maand door Google werd uitgebracht. Zodra de update voor de Asus beschikbaar is voor jou, ontvang je hiervan een melding op je telefoon.

Huawei P8 Lite (2017)

Huawei P8 Lite (2017) en P10

Huawei heeft voor de Huawei P10, P10 Plus en Huawei P8 Lite (2017) een update uitgebracht. Ook deze smartphones worden bijgewerkt met beveiligingsupdate september 2018, zo wordt aan DroidApp gemeld, onder andere door Henk. Gisteren schreven we ook al dat de Moto G6 Plus en Galaxy A6/A8 van de update van september werden voorzien. Nu is dat aantal toestellen dus verder uitgebreid. Zover bekend brengt de update voor de P8 Lite (2017) en P10-serie verder geen nieuwe features. Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je Huawei P8 Lite (2017) of P10-toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel