Asus ZenFone 5Z: Android 9 Pie wordt wereldwijd uitgerold

Asus is begonnen met het updaten van de Asus ZenFone 5Z. Het gaat om de update naar Android 9 Pie. Eerder werd de ZenFone 5 al bijgewerkt met Pie.

Pie voor ZenFone 5Z

Asus heeft bekend gemaakt dat het is begonnen met het updaten van de Asus ZenFone 5Z naar Android 9 Pie. Pie is de nieuwste Android-versie die door Google vorig jaar werd vrijgegeven. De fabrikant stelde de update naar Android Pie eerder al beschikbaar voor de Asus ZenFone 5, nu is dus ook de 5Z aan de beurt. Samen met een nieuwere beveiligingsupdate wordt de ZenFone bijgewerkt.

Asus ZenFone 5Z

De uitrol van de update gebeurt gefaseerd. Het kan dus even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Over wat er verder is aangepast en verbeterd met de update, doet Asus geen uitspraken. In dit artikel vind je alle nieuwe functies in Android 9 Pie.

Je krijgt een melding zodra de update voor jouw ZenFone beschikbaar is. Je kunt eventueel handmatig controleren via instellingen > systeem > systeem-update. De Asus ZenFone 5Z kwam op de markt met Android 8.0 Oreo.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel