‘Asus ZenFone 6 krijgt dual-slider design’; tal van foto’s opgedoken

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe Asus smartphone. Evleaks heeft foto’s gedeeld van de nieuwe telefoon. Krijgt de Asus ZenFone 6 een dual-slider design, zoals we kennen van de Nokia N95?

Asus ZenFone 6 met dual-slider?

Evan Blass, de doorgaans goed geïnformeerde leaker heeft weer van zich laten horen. De nieuwste smartphone van Asus krijgt een dual-slider design. Dit is een behuizing waar aan beide kanten een deel uitgeschoven kan worden. Evleaks spreekt over een ‘5G dual slider van de Asus ZenFone 5 designers’. Hiermee wordt niet duidelijk of dit een variant wordt van de Asus ZenFone 6, maar dit is wel goed mogelijk.

Asus Zenfone 6

Het ene uitschuifbare gedeelte toont een dual-selfie camera. Hierbij zien we ook twee brede stroken met LED-flitser. Op de onderste slider zien we Harman/Kardon speakers, bedoeld voor de beste geluidskwaliteit. We zien ook nog een ander concept, waarbij er extra functionaliteit voor de camera toegevoegd kan worden aan de onderste balk.

Asus Zenfone 6

Interessant is dat Asus niet alleen conceptbeelden heeft gedeeld, maar dat er ook daadwerkelijk dummies zijn geproduceerd om het ontwerp te testen. Het design van de dual-slider doet een beetje denken aan de Nokia N95, die dit ook bood. Naar verluidt zou de Asus ZenFone 6 op 16 mei gepresenteerd worden. Of die er inderdaad zo uitziet is onbekend. Eerder verscheen er een teaser, waaruit duidelijk werd dat er geen notch of punch-hole geplaatst zou worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel