‘Asus ZenFone 6 krijgt dual-slider design’; tal van foto’s opgedoken

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe Asus smartphone. Evleaks heeft foto’s gedeeld van de nieuwe telefoon. Krijgt de Asus ZenFone 6 een dual-slider design, zoals we kennen van de Nokia N95?

Asus ZenFone 6 met dual-slider?

Evan Blass, de doorgaans goed geïnformeerde leaker heeft weer van zich laten horen. De nieuwste smartphone van Asus krijgt een dual-slider design. Dit is een behuizing waar aan beide kanten een deel uitgeschoven kan worden. Evleaks spreekt over een ‘5G dual slider van de Asus ZenFone 5 designers’. Hiermee wordt niet duidelijk of dit een variant wordt van de Asus ZenFone 6, maar dit is wel goed mogelijk.

Asus Zenfone 6

Het ene uitschuifbare gedeelte toont een dual-selfie camera. Hierbij zien we ook twee brede stroken met LED-flitser. Op de onderste slider zien we Harman/Kardon speakers, bedoeld voor de beste geluidskwaliteit. We zien ook nog een ander concept, waarbij er extra functionaliteit voor de camera toegevoegd kan worden aan de onderste balk.

Asus Zenfone 6

Interessant is dat Asus niet alleen conceptbeelden heeft gedeeld, maar dat er ook daadwerkelijk dummies zijn geproduceerd om het ontwerp te testen. Het design van de dual-slider doet een beetje denken aan de Nokia N95, die dit ook bood. Naar verluidt zou de Asus ZenFone 6 op 16 mei gepresenteerd worden. Of die er inderdaad zo uitziet is onbekend. Eerder verscheen er een teaser, waaruit duidelijk werd dat er geen notch of punch-hole geplaatst zou worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 229,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel