Asus ZenFone 6 teaser laat smartphone zien, zonder notch

Asus is druk bezig met de Asus ZenFone 6. De smartphone zal op 16 mei aangekondigd worden. Inmiddels heeft het bedrijf een teaser gedeeld waarop we een opvallend detail zien bij de smartphone.

Asus ZenFone 6 zonder notch

Als de teaser inderdaad een realistisch beeld geeft van de nieuwe Asus ZenFone 6, dan lijkt het erop dat de ‘6’ geen notch zal krijgen. Steeds vaker bedenken fabrikanten creatieve alternatieven voor de notch. Oppo werkt bijvoorbeeld met een slider-pop-up camera en ook OnePlus zou een pop-up camera plaatsen.

Asus ZenFone 6 teaser

Vorige maand zagen we al foto’s van prototypes, waarbij Asus mogelijk een camera-slider zou overwegen. Deze wordt dan getoond als het toestel uitgeschoven wordt. Het is niet bekend of dit prototype met slider-mechisme inmiddels realiteit wordt.

De Asus ZenFone 6 krijgt naar verluidt een dual-camera aan de achterkant met een 48 megapixel sensor. Tevens wordt gesproken over een Snapdragon 855 processor, 6GB aan werkgeheugen en 128GB interne opslagruimte. De aankondiging van de smartphone staat gepland voor 16 mei, 20:00 uur Nederlandse tijd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel