Asus ZenFone 6 in live-foto’s: met triple-camera achterop

Asus komt dit jaar met een nieuwe generatie van de Asus ZenFone-serie. De Asus ZenFone 6 zal binnenkort haar debuut maken, en nu zien we de eerste live foto’s van de nieuwe smartphone.

Asus ZenFone 6 op live beeld

Er zal dit jaar een nieuwe Asus ZenFone 6 uitgebracht worden. De smartphone zal de huidige 5-serie opvolgen. Er zijn twee hele duidelijke foto’s opgedoken waarin we het toestel in beeld zien. De Asus ZenFone 6 komt, als de foto’s authentiek zijn, met een triple-camera. Een dual-camera en vermoedelijk een dieptesensor eronder.

Asus ZenFone 6 foto's

Asus zou de nieuwe ZenFone 6 in meerdere kleuren willen uitbrengen. We zien bijvoorbeeld een zwart-glazen kleur en een rood-blauwe gradiënt kleur van het toestel. Het ontwerp van de telefoon, samen met de opstelling van de camera’s doet denken aan die van de Huawei P20 Pro. Dat we geen vingerafdrukscanner zien, doet vermoeden dat deze in het scherm geïntegreerd zal zijn. Het lijkt er ook niet op dat er geen notch aanwezig is, gezien het verkooppakket van de telefoon.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe Asus ZenFone 6 aangekondigd wordt, maar mogelijk gebeurt dit tijdens het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel