Asus ZenFone 6: eerste live-beelden uitgelekt met afzichtelijke notch

Asus werkt aan een nieuwe smartphone voor in de ZenFone-reeks. De smartphone die we nu op beeld te zien krijgen is de Asus ZenFone 6. Wat direct opvalt is de aparte plaatsing van de notch. 

Asus ZenFone 6 gespot

De opvolger voor de Asus ZenFone 5 staat in de startblokken. Op het internet zijn foto’s online gekomen van de nieuwe Asus ZenFone 6. De huidige generatie is ook voorzien van een notch, maar met de ‘6’ wil Asus een andere weg inslaan, zo lijkt het. De plaatsing van de notch is opmerkelijk te noemen.

Asus Zenfone 6 leak

Waar we eerder nog de notch gewoon in het midden zagen, zal deze bij de Asus meer rechts geplaatst worden. Om eerlijk te zijn, dat ziet er wel heel apart uit. Hoewel het gaat om gelekte afbeeldingen, moeten we dit soort beelden altijd met een korreltje zout nemen. Echter lijken de beelden authentiek te zijn. Misschien gaat het om een prototype, laten we het hopen.

Asus ZenFone 6 achterkant

Aan de voorzijde van de smartphone vinden we verder een triple-camera, wat voor de eerste keer is bij een Asus. Daarbij is de Asus ZenFone 6 voorzien van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Het is nog niet bekend wanneer de Asus ZenFone 6 aangekondigd zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel