Asus ZenWatch 3 met rond scherm uitgelekt

Asus komt met een derde serie van de ZenWatch. Na de Asus ZenWatch 2 is het tijd voor de Asus ZenWatch 3. Deze smartwatch zal draaien op Android Wear 2.0 en is voorzien van een rond display. Nu zijn er foto’s uitgelekt waarin we de nieuwe wearable krijgen te zien.

Asus ZenWatch 3

Tijdens de IFA in Berlijn zullen we de Asus ZenWatch 3 gaan zien, zo is de verwachting. Er zijn nu foto’s uitgelekt van de nieuwe smartwatch. Hier zien we een ronde kast, net als het geval is bij de Moto 360. Het is nog niet bekend of net als bij de Moto 360 er een zwarte balk onderin beeld is, of dat het beeldvullend is.

Asus ZenWatch 3

De ZenWatch 3 zal beschikken over Bluetooth 4.2 en WiFi, maar geen mogelijkheid bieden om zelf een -mobiele- verbinding op te zetten. Het opladen van de smartwatch zal middels een magnetische ring gaan, die aan de achterkant van het horloge geklikt kan worden. Tevens zou er ondersteuning zijn voor snel opladen. De horlogekast zal van roestvrijstaal gemaakt zijn.

Aangezien de smartwatch nu is opgedoken bij de FCC voor certificaten, zal een aankondiging niet heel lang meer op zich laten wachten. Wanneer er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel