RollerCoaster Tycoon Touch met 3D graphics is nieuwe pretpark-game van Atari

Toen vorig jaar RollerCoaster Tycoon verscheen voor Android waren we op de redactie verkocht. De nostalgische game had haar weg naar de mobiele besturingssystemen gevonden. Nu heeft de ontwikkelaar, Atari, een nieuwe game aangekondigd met 3D graphics: RollerCoaster Tycoon Touch. We krijgen alvast een voorproefje.

RollerCoaster Tycoon Touch

Atari, de ontwikkelaar van RollerCoaster Tycoon heeft een nieuwe game aangekondigd voor Android. Binnenkort kunnen we de game ‘RollerCoaster Tycoon Touch’ verwachten. Deze game zal niet dezelfde nostalgische invloed hebben als het eerder uitgebreide RollerCoaster Tycoon, maar voorzien zijn van verbeterde 3D graphics. Daarbij krijgen we ook screenshots te zien van wat we kunnen verwachten.

RollerCoaster Tycoon is een geweldige gamereeks waarbij je je eigen pretpark kunt bouwen. De Tycoon Touch versie zal voorzien zijn van een moderne sfeer en opvallend is dat het ook dag en nacht zal worden in de game. In het spel zullen meer dan 100 attracties te vinden zijn en volgens Atari vallen hieronder ook frisse, nieuwe winkels, eettentjes, decoraties en wandelpaden onder. Uiteraard wordt het ook weer mogelijk om een eigen achtbaan te maken en personeel in te zetten.

RollerCoaster Tycoon Touch

In het nieuwe RollerCoaster Tycoon Touch kun je je eigen attractiepark delen met je vrienden en je kunt kaarten verzamelen door missies te voltooien, verschillende achtbanen te bouwen en om een level verder te gaan.

RollerCoaster Tycoon Touch

Wanneer kunnen we de game verwachten is de vraag. Volgens Atari kunnen we het spel nog deze maand, dus binnen enkele dagen, verwachten voor Android. Voor Apple iOS is RollerCoaster Tycoon Touch al wel verkrijgbaar, gratis; maar wel met in-app aankopen. De game is in het Nederlands beschikbaar, in tegenstelling tot RollerCoaster Tycoon.

Eerder verscheen al wel RollerCoaster Tycoon 4 for mobile. Deze game had voor 79 euro aan in-app aankopen en werd nooit een succes. Zie jij de komst van RollerCoaster Tycoon Touch wel zitten?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel