Fotobewerker Aviary in strak Material Design gegoten

Fotobewerkings-app Aviary is voorzien van een nieuwe update. De update van Aviary giet de applicatie in het strakke Material Design.

Aviary

Foto bewerkings apps zijn handig, maar kunnen soms ook lastig zijn omdat ze zo uitgebreid zijn. Aviary is een voorbeeld van een app waar je je foto’s mee kunt bewerken. Van de week werd ook de fotobewerker Snapseed voorzien van een update.

Aviary

De app Aviary werd vorig jaar overgenomen door Adobe. In februari werden al kleine aanpassingen doorgevoerd met Material Design. Met de laatste update van de fotobewerking-app wordt Google’s Material Design volledig toegepast en zijn er verbeteringen aan de interface en de gebruiksvriendelijkheid toegepast. Dit zorgt ervoor dat het bewerken van foto’s nog makkelijker wordt.

Aviary

De wijzigingen zullen niet meteen zichtbaar zijn, wel wanneer je de app veel gebruikt en goed oplet. De favorite bookmarks optie is weg voor de features ‘effects’ en ‘frames’. De camera button is een geïntegreerde button geworden.

Er zijn nieuwe icoontjes en papieren layers toegevoegd. Als je een foto aan het bewerken bent kun je onderin het scherm kiezen voor kleur opties, tekstvakken toevoegen en kan je andere effecten gebruiken. Volgens de developer zou dit een makkelijkere en prettigere beleving zijn.

De update voor Aviary kan je downloaden via onderstaande button

Foto Bewerker door Aviary
Foto Bewerker door Aviary
Ontwikkelaar: Aviary, Inc.
Prijs: Gratis+

via Android Community

Lees ook

Reageer op dit artikel