Fotobewerker Aviary krijgt Material Design

De fotobewerker-app Aviary heeft een update ontvangen in de Google Play Store. Aviary 3.6 is voorzien van Material Design-elementen en is een van de meest uitgebreide fotobewerking-apps voor Android.

Voor het bewerken van foto’s zijn er in de Play Store een reeks apps te vinden. Een van de meest uitgebreide fotobewerking-apps voor Android is Aviary. Aviary werd in september vorig jaar overgenomen door het grote Adobe, bekend van onder andere Photoshop. Aviary heeft nu een update gekregen naar versie 3.6.

Aviary Material

In Aviary 3.6 vinden we Material Design terug. Echter is nog niet de gehele applicatie in Material Design gegoten, maar het is een stap in de goede richting voor de app. De editor van de toepassing is namelijk niet in Material Design, maar die zal ongetwijfeld in de toekomst ook gemoderniseerd worden.

Wanneer je gebruik maakt van een Adobe ID account krijg je de complete verzameling van tools voor het bewerken van je foto’s gratis. Alles hierover lees je hier. Aviary kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Foto Bewerker door Aviary
Foto Bewerker door Aviary
Ontwikkelaar: Aviary, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel