Google Foto’s rolt nieuwe Real Tone-filters uit: dit kun je ermee

Het was eerst een functie voor alleen de Pixel-devices, nu is hij er voor iedereen. Google rolt voor de Google Foto’s de Real Tone-filters uit, waarmee iedereen er nog beter en realistischer uitziet. Wat kun je precies met de filters?

Real Tone filters

Nieuwe filters komen naar de app van Google Foto’s. Google heeft bekend gemaakt dat de functie Real Tone filters voor alle gebruikers, zowel op het web, Android als op iOS, beschikbaar komt. De functionaliteit was eerder alleen bedoeld voor degenen met een Google Pixel-apparaat. De uitrol is nu begonnen en brengt handige verbeteringen naar de foto-app, waarbij het hierbij specifiek gaat om bewerkingen.

Volgens Google zijn de Real Tone filters ontworpen door professionele beeldmakers om goed te werken bij verschillende huidtinten. Dit heeft als voordeel dat je het beste filter kunt kiezen, welke huidskleur iemand ook heeft op de foto. De belichting hiervan wordt op de juiste manier overgenomen. De functie wordt vanaf nu uitgerold en komt in de komende tijd beschikbaar via Google Foto’s.

Google Foto's Real Tone filters

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel