Beekse Bergen app is nieuw hulpmiddel tijdens je dagje uit

Tijdens de vakantie van plan om naar Safaripark Beekse Bergen te gaan? Met de nieuwe Beekse Bergen app wordt het bezoekje nog leuker. Je avontuur wordt spannender door leuke, nuttige informatie en een audiotour tijdens de autosafari.

Beekse Bergen app

Voor de mobiele platformen is de Beekse Bergen app uitgebracht. Met deze applicatie haal je nog meer uit het bezoek aan het safaripark. Er is als eerst nuttige informatie, denk aan een plattegrond, alles ontdekken over de dieren en de attracties in Speelland. Daarnaast vind je de openingstijden van faciliteiten terug in de applicatie. Tevens kun je extra’s bijboeken als je verblijft in het vakantiepark of het Safari Resort.

Beekse Bergen app

Het leuke aan de app, is dat je dieren kunt spotten met de app. Tijdens de bus-, auto-, boot- of wandelsafari in Beekse Bergen, kun je met je smartphone een foto maken van het dier, en vervolgens krijg je alle informatie over de diersoort.

Voor degenen die het park in Hilvarenbeek bezoeken per autosafari, kan de audiotour in de app van pas komen. Hiermee krijg je interessante informatie over welke dieren je tegenkomt. Het lijkt hierbij net alsof een ranger meegaat op de achterbank.

Beekse Bergen app

Je kunt de Beekse Bergen app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Beekse Bergen
Beekse Bergen
Ontwikkelaar: Beekse Bergen
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel