Bevestiging: WhatsApp komt met (video-)bellen met groepen en stickers

Op de Facebook conferentie F8 heeft Facebook nieuwe functies aangekondigd voor haar chat-app WhatsApp. De applicatie zal uitgebreid worden met videobellen en normaal bellen met groepen en stickers.

WhatsApp met nieuwe functies tijdens F8

Facebook heeft weer haar eigen conferentie gehouden; F8. Tijdens dit event zijn een hoop nieuwe functies aangekondigd voor verschillende platformen. Ook WhatsApp kwam heel kort ter sprake. Er werd bekend gemaakt dat er meerdere nieuwe functies toegevoegd zullen worden.

WhatsApp F8 2018

WhatsApp krijgt ‘binnenkort’ ondersteuning voor videobellen en spraakoproepen met groepen, met meerdere mensen dus. Wanneer deze functie geïntroduceerd wordt is niet bekend gemaakt. We horen het al maandenlang, stickers in WhatsApp. Hoewel er al meerdere malen aanwijzingen zijn gevonden, zal WhatsApp binnenkort officieel stickers toevoegen. Hierbij zullen de ontwikkelaars de poort openzetten voor derden, die ook stickers in kunnen dienen.

WhatsApp Stickers

Zoals gezegd is momenteel niet bekend wanneer de nieuwe functies beschikbaar komen. Uiteraard houden we je op de hoogte als er meer bekend is.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel