WhatsApp 2.18.132 brengt meer groepsinstellingen naar chat-app

De berichtendienst WhatsApp heeft versie 2.18.132 uitgebracht. Met deze versie van de applicatie zijn er meer opties te vinden in groepsgesprekken. Beheerders kunnen meer permissies bijvoorbeeld aanpassen voor de groep.

WhatsApp 2.18.132

Er is een nieuwe beta-versie uitgebracht van WhatsApp voor Android. In WhatsApp 2.18.132 wordt het voor beheerders van groepen mogelijk om meer instellingen aan te passen. Het is een welkome toevoeging aan de berichten-app die beheerders meer controle geeft.

WhatsApp 2.18.132

Waar voorheen de omschrijving, groepsafbeelding en dergelijke veranderd kon worden door iedereen, verandert dat nu. De beheerder van een groep kan nu instellen wie bepaalde dingen kan veranderen. Bij de groepsinstellingen kan aangegeven worden wie de groepsinformatie kan bewerken; alle deelnemers of alleen beheerders. Ook kunnen snel groepsbeheerders toegevoegd of verwijdert worden.

WhatsApp 2.18.132 is de nieuwste beta-versie met deze integratie. In de toekomst zal de functie ook toegevoegd worden aan de definitieve versie van WhatsApp. Het is echter nog onbekend wanneer dit gaat gebeuren.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel