Nieuwe versie van WhatsApp voor Android laat je groepsonderwerp toevoegen

WhatsApp brengt met regelmaat nieuwe functies naar de applicatie. De Android-app is nu uitgebreid met een nieuwe feature die van pas komt voor groepen. Vanaf nu kan een groepsonderwerp toegevoegd worden.

Groepsonderwerp in WhatsApp

Er is een nieuwe beta-versie uitgebracht van WhatsApp. De nieuwe beta-versie heeft versienummer 2.18.57 en in de nieuwe versies is het toevoegen van een groepsonderwerp toegevoegd. Wanneer een groep gedeeld wordt met een ander, krijgt diegene ook de omschrijving te zien bij de link naar de groep. In het groepsonderwerp kan bijvoorbeeld wat informatie gegeven worden over het groepsgesprek.

Om het onderwerp te bewerken hoef je niet de eigenaar te zijn van de groep. Ook andere leden kunnen hun lol op met het bewerken van de toevoeging. De kans is aanwezig dat in de toekomst een functie beschikbaar komt waarbij alleen beheerders van een groep de omschrijving aan kunnen passen.

De nieuwe beta-versie wordt uitgerold via het beta-programma, maar je kunt ook aan de slag met de APK. Later zal de update ook beschikbaar komen via een update in de Play Store voor de definitieve versie.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel