Nieuwe screenshots laten vormgeving WhatsApp stickers zien

Er zijn nieuwe screenshots naar buiten gebracht van een nieuwe WhatsApp functie. Al langere tijd gaan er berichten rond over WhatsApp Stickers en de nieuwe screenshots geven een nieuwe blik op deze feature. Welke stickers kunnen we verwachten?

Stickers in WhatsApp: nieuwe screenshots

In de code van een nieuwe beta-versie van WhatsApp zijn nieuwe aanwijzingen gevonden voor de stickers in WhatsApp. Het is nog altijd onduidelijk wanneer WhatsApp de stickers toe gaat voegen, want de berichten erover gaan al langere tijd rond. Nu wordt wel steeds meer duidelijk.

Er zal volgens de nieuwe aanwijzingen een extra optie beschikbaar komen op een overzicht te krijgen van de beschikbare stickers. In het Sticker-gedeelte krijg je twee tabbladen te zien; uitgelichte stickers en de stickers die je hebt gedownload. Achter de uitgelichte stickers is een download-button te vinden. Voordat je deze installeert, kun je een voorvertoning krijgen van de stickers in dat pakket.

WhatsApp Stickers overzicht

De vormgeving van de stickers doet erg denken aan de stickers die je in Facebook kunt vinden. Vanuit de voorbeeldweergave van de stickers is het ook mogelijk reeds geïnstalleerde stickers weer uit je bibliotheek te verwijderen. Eerder dook al wel een sticker-knop op in de code van de app, maar het is nog niet bekend wanneer de stickers voor iedereen beschikbaar komen.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel