Ontdekt: nieuwe sticker-knop voor WhatsApp komt eraan

WhatsApp is bezig met het toevoegen van nieuwe features aan de app. Eén van de nieuwe functies is het versturen van stickers. Al enige tijd gaan er over deze functie berichten rond, maar dankzij nieuwe screenshots krijgen we een nog beter beeld.

WhatsApp krijgt sticker-knop

WhatsApp is bezig met nieuwe functies door te voeren in onder andere de Android-app. In de code van een recente beta-versie zijn nieuwe aanwijzingen gevonden omtrent de stickers in WhatsApp. We kwamen eerder al te weten dat de stickers waaruit gekozen kan gaan worden, overeen zal komen met die van Facebook.

WhatsApp Sticker-knop

Onderaan het tabblad van de emoji vind je nu nog een zoekfunctie voor het vinden van een emoticon en de ‘GIF’ knop. Dit wordt binnenkort uitgebreid met een sticker-knop. Hier krijg je dan een overzicht te zien van stickers die je kunt versturen via WhatsApp. Hoe dát er precies uit komt te zien, is nog niet helemaal duidelijk. Mogelijk wordt deze weergave vergelijkbaar met die van Telegram, waar je al veel langer stickers naar elkaar kunt sturen. Stickers kunnen al wel gebruikt worden in WhatsApp Status.

WhatsApp Stickers code

Nieuwe aanwijzingen

Er is nog een aanwijzing gevonden in de nieuwe beta-versie. In de toekomst wordt het voor groepsbeheerders mogelijk om sneller te zien wie er nog meer beheerder is, en vervolgens deze te verwijderen of een nieuwe kunt toevoegen. Daarnaast zullen ook groepsgesprekken binnenkort uitgebreid worden met groepsbellen en groepsvideobellen. Nieuwe aanwijzingen bevestigen dit opnieuw.

De functies zijn nog niet beschikbaar, maar alleen opgedoken in de code. Aangezien de ontwikkelaars dus druk er mee bezig zijn, is de verwachting dat we in een later stadium de functies al wel kunnen verwachten in WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel